{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger??

Ojee, ik heb mijn periode gemist. Ben ik zwanger? Zo snel alweer? Ojee.. wat nu? 2 kinderen zijn eigenlijk wel genoeg.

Afbeelding blog 'Zwanger??'

In het weekend bedacht ik me ineens.. ik had al ongesteld moeten zijn. Vorige week bij thuiskomst van de vakantie was mijn strip op en het is raar dat ik nog niet ongesteld ben.
Het zal toch niet waar zijn? Ik ben toch niet NU alweer zwanger??? Fenna is nog niet eens 6 maanden! Verder waren ik en mn man het er wel over eens dat 2 wel mooi genoeg is.
Ik kan het gewoon niet geloven.. het kan toch niet.. Ik ben immers op vakantie dwars door de pil ongesteld geraakt? Of was dat soms een innestelingsbloeding? Nou dan wel een heftige. En ja ik voelde me niet op en top fit op vakantie, maar ja dat doet slaaptekort soms met je toch?
Ik hoop eigenlijk dat het niet zo is. Het is te snel en ben ik wel klaar voor 3 kids???
Meteen zwangerschapstesten besteld, en de volgende dag al in huis. Natuurlijk meteen testen. Negatief!
Ergens wel opgelucht, maar een heel klein deel diep in mij dat nog steeds graag een zoon wil is teleurgesteld. Belachelijk, want het had net zo goed een 3e meid kunnen Zijn. 2 meiden is genoeg! 2 kinderen zijn genoeg. Stom he dat je iets kunt missen wat je nooit hebt gehad.
Maar niet zwanger dus, maar ook geen periode dus en dat blijft wel raar natuurlijk. Tja.. Wat doen we dan nu? Gewoon maar weer beginnen met de pil en afwachten wat de volgende periode doet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je