{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zou jij je kind inschrijven bij een modellenbureau?

Afbeelding blog 'Zou jij je kind inschrijven bij een modellenbureau?' Achtergrond blur afbeelding
Ik ben wel eens nieuwsgierig hoe de mama's er hier over denken. Bij Megan werd ik op straat zo vaak aan gesproken over hoe mooi ze haar vonden dat ik voor de grap een keer foto's van haar naar een gerenomeerd casting en modellen bureau gestuurd heb. Ze wilde haar heel graag hebben en ik vond het geweldig om bevestigd te krijgen dat mijn dochter bijzonder was. Inmiddels heeft ze 2 opdrachten gedaan en ze vond het helemaal geweldig. Dit is Megan: http://www.youtube.com/watch?v=YRoMfulKqdk Suzannah staat ook ingeschreven, meer omdat ik geen verschil wilde tussen mijn twee meiden..........maar ik denk dat ik met Suzannah niet snel een opdracht aan zal nemen. Megan was een heel ander meisje. Zij vind alle aandacht geweldig en is helemaal niet verlegen. Is over thuis en is nooit van slag als haar dag een keer anders loopt als normaal. Suzannah wel en daar komt nog eens bij dat ze niet gezond is. Wat ik wel eens wil weten is hoe jullie hier over denken? Zouden jullie het doen? En welke grens stellen jullie? Hoe bescherm je je kind?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je