{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zou ik wel een goede moeder worden?

Dat is wat ik me dagelijks afvraag nu ik weet dat ik zwanger ben. Kunnen mijn vriend en ik het allemaal wel worden we goede ouders

Afbeelding blog 'Zou ik wel een goede moeder worden?'

Allemaal vragen die door je hoofd gaan op het moment dat je zelf een vader of moeder wordt. Verder begin ik me ook misselijk te voelen en moe, maar daarentegen ben ik dan wel weer heel benieuwd hoeveel je nu gegroeid bent. We hebben wat kleine dingetjes voor je gekregen en we kunnen allebei niet wachten tot de volgende echo..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je