{{ message.message }}
{{ button.text }}

zou het dan toch??

Ik denk dat ik zwanger ben,maar durf geen test te doen.Ik heb al eens 1 x meer meegemaakt dat ik over tijd was en het was toch mis.

Afbeelding blog 'zou het dan toch??'

Ik denk da ik zwanger ben , maar durf geen test te doen.Ik heb al eens 1 x mee gemaakt da ik over tijd was en toen deed ik een test deze was negatief een week later weer eentje gedaan ook deze was negatief.Dus had me er bij neer gelegd da het nie raak was.

Ik twijfel heel erg.Alleen voelt alles heel anders.

7 novemeber had ik ongi moeten worden.Maar tot nu toe blijft de ongesteldheid uit.

Toch twijfel ik,ik heb dit namelijk al eens 1 x meer meegemaakt dat ik ruim een maand later pas ongi werdt.Vondt da zo raar.Nu durf ik dus geen test te doen bang da ik het toch mis heb.Ben ook bang om weer teleurgesteld te worden.Aan de andere kant het voelt raar,en mijn gevoel zegd da ik hoogst waarschijnlijk wel zwanger ben..

Ik heb namelijk al uitgerekend wanneer de kleine zou komen ben al aan het kijken voor namen.

Bovendien droom ik dat ik zwanger ben.Mijn man wil dat ik nog tot minimaal 25 november wacht met testen.Zou het dan toch raak zijn??Dit zou geweldig zijn.Mocht het echt zo zijn dan is onze dochter tegen de tijd dat de 2de geboren wordt ruim 3,5 of te wel op 3 maanden na 4.

Toch nog ff geduldig blijven denk, wat heel moeilijk is voor mij.hahahaha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je