Snap
  • Zwanger
  • post

zou het dan toch??

Ik denk dat ik zwanger ben,maar durf geen test te doen.Ik heb al eens 1 x meer meegemaakt dat ik over tijd was en het was toch mis.

Ik denk da ik zwanger ben , maar durf geen test te doen.Ik heb al eens 1 x mee gemaakt da ik over tijd was en toen deed ik een test deze was negatief een week later weer eentje gedaan ook deze was negatief.Dus had me er bij neer gelegd da het nie raak was.

Ik twijfel heel erg.Alleen voelt alles heel anders.

7 novemeber had ik ongi moeten worden.Maar tot nu toe blijft de ongesteldheid uit.

Toch twijfel ik,ik heb dit namelijk al eens 1 x meer meegemaakt dat ik ruim een maand later pas ongi werdt.Vondt da zo raar.Nu durf ik dus geen test te doen bang da ik het toch mis heb.Ben ook bang om weer teleurgesteld te worden.Aan de andere kant het voelt raar,en mijn gevoel zegd da ik hoogst waarschijnlijk wel zwanger ben..

Ik heb namelijk al uitgerekend wanneer de kleine zou komen ben al aan het kijken voor namen.

Bovendien droom ik dat ik zwanger ben.Mijn man wil dat ik nog tot minimaal 25 november wacht met testen.Zou het dan toch raak zijn??Dit zou geweldig zijn.Mocht het echt zo zijn dan is onze dochter tegen de tijd dat de 2de geboren wordt ruim 3,5 of te wel op 3 maanden na 4.

Toch nog ff geduldig blijven denk, wat heel moeilijk is voor mij.hahahaha

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! Heel erg fijn voor je! Een hele fijne zwangerschap gewenst.

10 jaar geleden

Jippy, ik hielt het echt niet langer meer uit.Heb vandaag getest en ik ben 100% zwanger. Ik kan het wel van de daken schreeuwen,maar ben nog voorzichtig.Ben ongeveer 6 a 7 weken. Ik ben in juli uitgerekend.JOEPY

10 jaar geleden

Ik weet niet waar tegen ik me bescherm,maar weet wel dat ik zeker niet nog 2 weken ga wachten met testen.Ik werk in een magazijn en til soms pakketten van 10 tot 20 kilo.mocht het raak zijn zou het fijn zijn als ik daar rekening mee kon houden. Misschien wil ik het ook wel nie waar hebben da ik zwanger kan zijn.Zou wel dol blij zijn.Ik wacht tot eind deze week.

10 jaar geleden

Misschien probeer je jezelf te beschermen? Het lastige vond ik om te zien wat mijn gevoel was en wat door verlangen werd veroorzaakt. Succes met afwachten...