{{ message.message }}
{{ button.text }}

zorg goed voor jezelf

ik wil jullie graag zeggen dat je je best moet doen voor je kinderen en voor je zelf

Afbeelding blog 'zorg goed voor jezelf'

lieve mama`s een kind krijgen (hebben) is niet zomaar iets. je moet dankbaar zijn dat je een kind hebt wat er zijn ouders die graag kinderen willen en het niet hebben dus wees blij met wat je hebt en behandel je kind(eren) goed. ik denk wel dat degene die dit lezen het vast wel goed zouden doen want waarom zouden ze zich dan inschrijven op deze site waar je meer kunt leren nou tot slot wil ik zeggen dat ik hoop dat er wereld vrede komt en ik hoop ook dat jullie zo denken

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je