{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoontje 9 maanden en tweede kindje op komst

Na een geweldige zwangerschap van ons eerste kindje, genieten we volop van ons leventje als kersverse ouders....

Afbeelding blog 'Zoontje 9 maanden en tweede kindje op komst ' Achtergrond blur afbeelding

Al jaren waren mijn vriend en ik samen. We hadden een pracht leventje, wilden alleen graag ons huis verkopen en ergens anders wonen en daarna zouden we graag kindjes willen. Na jaren van een te koop staand huis, besloten we om ons dan als gezinnetje te settelen in dit huis. Al vrij snel raakte ik zwanger, genoot van de zwangerschap en zou in december bevallen van een kindje. Totaal onverwacht verkochten wij heel snel ons huis in september en trokken in een tijdelijk huis.... Daar werd onze zoon geboren en nadat we weer aardig in het ritme zaten, gingen we op zoek naar een nieuwe woning! Gelukkig kwam er een prachtig huis op ons pad, wat we hebben gekocht. Maar daar mocht nog flink in verbouwt worden. Inmiddels bleek ik ook nog eens zwanger te zijn van een tweede geweldige wonderitje. Alles loopt door elkaar heen. En de tweede zwangerschap is lichamelijk flink zwaarder; bekkenbodem, rugklachten en harde buiken. 

In januari ben ik uitgerekend van ons tweede wondertje. Hopelijk kunnen wij voor de kerstdagen ons nieuwe huis intrekken...  Maar we genieten volop van alles wat de revue passeert!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je