{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zó zag ik een zwangerschap zeker niet voor me

Afbeelding blog 'Zó zag ik een zwangerschap zeker niet voor me' Achtergrond blur afbeelding

Ik werk lekker tot 36 weken door en ga optimaal genieten van het zwanger zijn. Misschien nog een leuke vakantie tussen door en alles lekker klaarmaken voor de kleine komt.

Het verliep allemaal anders dan ik eigenlijk van te voren gedacht had. Met 14 weken kwam ik thuis te zitten en moest ik verplicht bedrust houden met zware medicatie voor zwangerschaps HG. Mocht een rondje in de tuin lopen en verder niks. Tevens een 9 maanden lang durende nierbekkenontsteking en een laagliggende placenta. En zo kan ik nog wel even doorgaan hoor. 

Er is een hele grote kans dat dit bij een 2e zwangerschap weer zo zal zijn maar we zijn er nu in elk geval op voorbereid mochten we ooit nog eens zwanger worden. Je weet dat het ook anders kan en niet iedereen een insta waardige zwangerschap heeft. Met een dikke buik op hakken loopt en geen kwaaltje niks heeft.

But it was all worth it!!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je