Snap
  • Zwanger
  • post_short

Zo vroeg al gezegd?

Mensen zeggen dat we het te vroeg hebben gezegd dat ik zwanger ben?

Mensen zggen dat we het te vroeg hebben gezegd dat ik zwanger ben. Morgen 6 weekjes zwanger! Hadden we dan nog 2 a 3 maandjes moeten wachten... dat kunnen wij niet hoor. Wij willen het ook delen!!

10 jaar geleden

wij hadden het de eerste x vroeg verteld,helaas het ging mis.de tweede x pas met 12 weken verteld,helaas ook toen ging het weer mis.je moet doen wat je gevoel aan geeft.ik kan heel goed mijn mond houden dus mocht het ooit weer raak zijn dan moeten ze maar wachten.dat geld het zelfde voor het geslacht.vertel je wat het is of wacht je tot het geboren wordt,wij hebben het verzwegen tot het geboren wordt.veel plezier met je zwangerschap.

10 jaar geleden

hallo Ik heb de eerst keer gewacht tot 12 weken met het te vertellen en daarna ging het helaas mis. vreselijk omdat je het dan met niemand erover kunt hebben. de volgende keer heb ik het dus heel snel verteld. Maar ik denk dat iedereen zelf het moment moet kiezen waarop je het verteld.

10 jaar geleden

Voor ons voel het gewoon super, en wij denken maar zo het kan altijd mis gaan. Zowel nu als nog wel met 5 maanden......

10 jaar geleden

Het voelde blijkbaar voor jullie goed om het te zeggen, je moet daarin toch je eigen hart volgen? Een hele fijne zwangerschap gewenst!