{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zit nu op 34 weken!

Afbeelding blog 'Zit nu op 34 weken!' Achtergrond blur afbeelding
Zit nu bijna op de 34 weken en het begint nu al behoorlijk zwaar te worden, ik werk nog fulltime en dat is toch wel pittig. De sfeer op het werk is ook niet echt gezellig dus dat heeft er ook mee te maken. Ze doen overal moeilijk over terwijl ze zelf ook kinderen hebben gekregen dus weten dat het zwaar is.  Ik slaap de laatste tijd ook niet lekker dus ben op de dag ook behoorlijk gebroken.  Heb al aangegeven op mijn werk dat ik last heb van harde buiken maar dat kan ze jammer genoeg niks schelen. Hebben jullie misschien tips? Ook qua slaapritme?Gelukkig hoef ik nog maar 6 dagen te werken maar het worden wel hele zware 6 dagen. Gelukkig is mijn vriend ontzettend lief voor mij en doet alle huishoudelijke klusjes van stofzuigen tot koken dus daar heb ik het erg mee getroffen. Maar het is niet normaal dat ik met tranen in mijn ogen van mijn werk kom en dat ik helemaal geen zin meer heb om te werken. Vrijdag komt er nog een ondereel van de kast betreft de kinderkamer dus van het weekend kan ik zijn/haar kamertje helamaal klaar maken. Als het af is maak ik wel foto's met het resultaat.  Zaterdag gaan mijn vriend en ik nog naar babydump om de laatste dingen te halen. We kunnen echt niet wachten. Ik hou jullie op de hoogte van mijn laatste ontwikkelingen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je