{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zin in de bevalling

De laatste loodjes...

Afbeelding blog 'Zin in de bevalling'

Die laatste loodjes zijn hier elke keer gewoon niet te doen. Niet meer kunnen zitten door de rugpijn, maagzuur als een gek en nog minder slaap dan met een new born haha. 

Vanaf week 37 ben ik dan ook altijd keihard aan het duimen dat de baby lekker mag komen. Klaar met het wachten, de pijntjes en alle andere ongemakken die bij de laatste weken horen. Ik ben zeg maar beter in bevallen dan in zwanger zijn. Dat hardop uitspreken wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar hier gaat die vlieger toch echt wel op.

Vanaf week 38 zit ik dan ook aan de ananas, tonic en nog tien andere dingen (die gewoon normaal zijn ;)) op mezelf een zetje in de goede richting te geven en de weeen een beetje op te wekken. Heeft precies nog geen een keer geholpen. Maar ach, je moet wat de laatste weken ;-).

Maar goed, nog precies geen baby.. wel veel slapeloze nachten, harde buiken en oefenweeen. Zo zo zo benieuwd wanneer onze mini komt! Kan niet meer wachten (als je het nog niet doorhad haha).

Met hoeveel weken zijn jullie bevallen en zijn jullie ook aan de slag gegaan met de “bakerpraatjes” voor het opwekken van de bevalling (seks, ananas, tonic, hobbels, wandelen, traplopen, voetreflexmassage, pittig eten enz).

Ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je