Snap
  • Zwanger
  • post_short

jij ook nog niet zwanger?

Ik zoek eigenlijk meiden/vrouwen die van mijn leeftijd zijn(Ben zelf 22 jr) die ook proberen zwanger te worden maar nog niet zijn!

Hallo,

Ik heb een vraagje Ik ben een meid van 22 jr die probeer zwanger te worden. Ik ben in Januari 2013 gestopt met de pil, tot nog geen enkel resultaat! Maar nu is m'n vraag: zijn er hier ook meiden/vrouwe van mij leeftijd die ook zwanger wille worden, maar nog niet is gelukt? Je mag ook wel wat ouder zijn hoor daar niet van. Maar dat vroeg ik me eigen af. Ik ben nu ook bezig met Temperaturen, en ovulatie testen te doen!

10 jaar geleden

Hoi beertje, Ik ben 25 en moeder van 2 prachtige zonen.. Maar we overwegen om te proberen om een 3de te krijgen.. Inmiddels ben ik 2 maanden geleden gestopt met de pil.. Onze eerste zoon is dwars door de pil heen gekomen, de tweede verwachtte we toen ik 5 maanden gestopt was.. best snel.. Ik zeg bewust : Ik ga niet tempraturen/tellen/testen.. Ik wil voor mezelf niet dat het een obsessie word.. Ik wil nog steeds genieten van elke stoei partij en die moet komen wanneer we er zin in hebben, niet omdat het "moet" omdat het toevallig ""bijna" mijn vruchtbare dag is.. Ik denk zelf als je de eerste periode gewoon geniet, en went dat het mogelijk van zelf goed komt.. Ik denk altijd : Een eitje wil zich toch niet nestelen in een gespannen huisje(omdat het zou moeten) En daarbij geniet je waarschijnlijk minder van een verplichte stoeipartij dan wanneer hij spontaan komt... Ik wil niemand voor zijn hoofd stooten met mijn gedachte maar toch wel even zeggen :)

10 jaar geleden

Ik vind het niet zo netjes om hier naar een ander forum voor dezelfde doelgroep te verwijzen. Niet rot bedoeld. Maar moest het wel even kwijt. Vooral na alle adviezen welke je hier hebt gekregen.

10 jaar geleden

Niet rot bedoeld maar je lijf moet nog even wennen aan geen anticonceptie. En je bent pas 4 maanden bezig. Probeer het even van je afzetten anders kan het nog wel heel lang duren voor je zwanger bent voor je gevoel. En geloof me... Ik heb er 14 jaar over gedaan. Een jaar is heel normaal. Anders haal je ovulatie testen dat kan helpen. Succes!

10 jaar geleden

STAY CALM: Kom eens gezellig praten op het forum http://www.zwangerschapspagina.nl/ Daar zijn heel wat meiden/vrouwen die ook moeilijk zwanger worden. Ik ben inmiddels ook nog niet zwanger. Intussen wel miskraam gehad.