{{ message.message }}
{{ button.text }}

jij ook nog niet zwanger?

Ik zoek eigenlijk meiden/vrouwen die van mijn leeftijd zijn(Ben zelf 22 jr) die ook proberen zwanger te worden maar nog niet zijn!

Afbeelding blog 'jij ook nog niet zwanger?'

Hallo,

Ik heb een vraagje Ik ben een meid van 22 jr die probeer zwanger te worden. Ik ben in Januari 2013 gestopt met de pil, tot nog geen enkel resultaat! Maar nu is m'n vraag: zijn er hier ook meiden/vrouwe van mij leeftijd die ook zwanger wille worden, maar nog niet is gelukt? Je mag ook wel wat ouder zijn hoor daar niet van. Maar dat vroeg ik me eigen af. Ik ben nu ook bezig met Temperaturen, en ovulatie testen te doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je