Snap
  • Zwanger
  • zwangerschapsvergiftiging
  • Ziekenhuisopname
  • preeclampsie
  • hogebloeddruk
  • hypertensie

Ziekenhuisopname: Dag 2

Ik begrijp het niet meer!

Vrijdag 15 mei 2020: Dag 2

En dan komen ze met nieuws wat we totaal niet zagen aankomen: Mijn eiwitafvoer is weer normaal en daardoor zou er nu geen sprake meer zijn van een zwangerschapsvergiftiging.. Huh???

Wat nu de bedoeling is, is eigenlijk niet duidelijk.. Ik word van mijn magnesium infuus en katheter afgekoppeld en schijnbaar moet mijn lichaam het nu weer zelfstandig aankunnen (met de medicatie die ik al had, tenminste).

Maar hoelang moet ik hier nu nog blijven? Tot het einde van het weekend? Een week? Langer?

Ze vertellen me uiteindelijk dat ze willen proberen om ons baby'tje nog 3 weken in mijn buik te houden.. Maar hoe dan? Krijg ik nu opeens geen zwangerschapsvergiftiging meer? Heb ik deze nu echt niet meer?

Ik begrijp het helemaal niet meer en krijg 2x een soort paniekaanval.. Ik zie heel wazig, ben duizelig, heb trillende handen en voeten en flinke steken in mijn buik en tussen mijn schouderbladen in - Wat overigens ook allemaal tekenen zijn van een zwangerschapsvergiftiging.. Die ik nu niet meer zou kunnen hebben volgens mijn waardes..

Hoe gaat dit nu verder?

- Sorry dat het weer een cliffhanger is, maar dat is het momenteel voor onszelf ook! Wordt vervolgd.. - 

3 jaar geleden

Dank jullie wel! Ja, de onduidelijkheid is eigenlijk het vervelendste van allemaal.. Ik ben nu 33 weken en 2 dagen

3 jaar geleden

Ohhhh wat een verhaal! Ik heb ook PE gehad en magnesiuminfuus. Ik kan me voorstellen dat je echt heel erg toe bent aan wat duidelijkheid. Hopelijk gaat alles goed met jullie <3 hoeveel weken ben je nu zwanger?

3 jaar geleden

Sterkte en virtuele knuffels!