{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zelf gevoerde enveloppen maken voor je geboortekaartje!

Je bent zwanger en hebt je perfecte geboortekaartje al uitgekozen:! Wat is er dan leuker dan enveloppen die hier precies bij matchen?

Afbeelding blog 'Zelf gevoerde enveloppen maken voor je geboortekaartje!' Achtergrond blur afbeelding
Je bent zwanger en hebt je perfecte geboortekaartje al uitgekozen: deze past precies bij jou! Wat is er dan leuker dan enveloppen die hier precies bij matchen? Als je een beetje handig bent, is het heel eenvoudig om zelf enveloppen met voering te maken. En je hebt meteen een leuk klusje voor tijdens je verlof.

Proef van je geboortekaartje bestellen!

Handig is om, als je dat nog niet gedaan had, eerst een proefje te bestellen van het geboortekaartje van jouw keuze. Als je deze hebt is het makkelijker om papier te kopen dat hier goed bij past. Let hierbij op de stijl en kleur. Wanneer je mooi papier gevonden hebt, heb je alleen nog een liniaal, breekmesje, snijmat en lijmstift nodig. Na even oefenen heb je het al snel door en maak je met deze werkbeschrijving je eigen gevoerde enveloppen. (bron: droomkaartjes.nl)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je