Snap
  • Zwanger

ze blijft maar hikken..

Hik, hik... En nog één, hik... onze kleine meid heeft de laatste weken dagelijks wel meerdere keren de hik.

herkennen jullie dat, zelf raak ik inmiddels aan bijna aan die ritmische klopjes gewend. Onze kleine meid heeft zovaak de hik. Gelukkig zouden ze er geen last van moeten hebben, maar toch vind ik het best wel sneu. 

Ik vind zelf de hik ook nooit een prettig gevoel en dat zo'niet kleintje het dan zo vaak heeft...

Ben wel benieuwd of het aanhoudt als ze straks geboren is, dan heb je echt al een stukje herkenning van toen ze nog in de buik zat. 

Aah en deze afbeelding wilde ik ook wel even met jullie delen. Ligt onze kat niet lief tegen de kleine meid aan...!

9 jaar geleden

Herkenbaar. Nino had in de buik ook al vaak de hik en eigenlijk sinds zijn geboorte is dat zo gebleven. Hij heeft nu nog steeds regelmatig de hik.

9 jaar geleden

Herkenbaarheid, ik kon de klok erop gelijk zetten. Ruim 6 weken heeft mijn inmiddels grote meid de hik gehad. Van 7 tot 8 in de avond, iedere avond! Sneu, want soms voelde je haar niet bewegen (lag te slapen) en dan begon het gehik weer, bewegende baby (zichzelf wakker gehikt) Tja het gaat vanzelf over.. na een tijdje werd de tijd anders en later was het minder vaak. Maar ze is en blijft een kleine hikker, gelukkig nu nog maar een keer per week of wat

9 jaar geleden

die van mijn had ook vaak de hik. Echt heel vaak. Maar heef er nu Geen last meer van. Heeft wel eens de hik maar niet zo gek veel. inmiddels is ie 5 maanden oud. :-)

9 jaar geleden

Dankjewel!