{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zangeres Do verwacht tweede kindje

Babynieuws in BN'er-land! Do en haar vriend Marc verwachten hun tweede kindje. "Het gaat goed, ik ben wel misselijk geweest dat was echt drama", vertelt Do in RTL Boulevard.

Afbeelding blog 'Zangeres Do verwacht tweede kindje'

Bijna op de helft

Do heeft het lang verborgen weten te houden, ze is namelijk bijna op de helft van haar zwangerschap. "Ik heb goede vrienden die een geheim kunnen bewaren, dat is heel fijn. Ik heb niet een onwijze buik, dacht dat dit bij de tweede wel zo zou zijn, maar het valt nu niet meer te ontkennen." Natuurlijk is trotse broer Jip ook op de hoogte dat hij een broertje of zusje krijgt (voor zover hij de situatie begrijpt). "Het is heel schattig, als je vraagt wat zit er in mama's buik dan zegt hij: een baby."

Niet gepland

De zwangerschap was niet echt gepland. "Het komt overal tussendoor, net als bij de eerste, een beetje onhandig, maar ja, story of my life", zegt Do. Maar nu is het openbaar en kom ik in de modus van babykleren en babykamer."

Bron: RTL Boulevard (foto Facebook Do)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je