{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yes, wij zijn zwanger!

Hoe we erachter zijn gekomen, hoe zouden we dit aan de familie gaan vertellen?

Afbeelding blog 'Yes, wij zijn zwanger!'

Mijn vriend en ik zaten samen met zijn moeder te lunchen, in een leuk tentje onder onze toenmalige woning, toen ik plots een gevoel kreeg dat ik een zwangerschapstest moest gaan halen. Ik excuseerde me en ik ging snel naar de kruidvat om er daadwerkelijk 1 te halen. Eenmaal thuis aangekomen ben ik meteen aan de slag gegaan. Ik had de bijsluiter snel doorgelezen en ik las dat je hem het beste kon doen als je je menstruatie verwacht, maar uiteraard kon ik niet wachten. Na de test uitgevoerd te hebben moet je hem even laten liggen. Ik kon mijn ogen er niet van af halen, en ja hoor; 2 streepjes! Met tranen in mijn ogen belde ik mijn vriend op om te vragen of hij even naar boven wilde komen. Toen hij boven was vertelde ik hem het goede nieuws en we vlogen elkaar om de hals. Na ons 'bezoekje' in de zevende hemel kwamen we weer met beide benen op de grond. Hoe gaan we dit aan onze familie vertellen, aangezien ik toendertijd 18 was en mijn vriend 23. Een paar weken later hadden we het verteld aan familie en goede vrienden. Iedereen reageerde natuurlijk geschokt. Men dacht dat het een 'ongelukje' was, integendeel. Soms vond ik die opmerkingen erg vervelend, maar aan de andere kant had ik het wel verwacht, gezien onze leeftijd. Uiteindelijk was iedereen hartstikke blij voor ons en zijn ze stuk voor stuk verliefd geworden toen ze onze prachtzoon ontmoetten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je