{{ message.message }}
{{ button.text }}

YES!! we ziijn ZWANGER!!!

wij zijn zwanger.

Afbeelding blog 'YES!! we ziijn ZWANGER!!!'
YES, we zijn ZWANGER. Op de claurblue test staat: 2-3 Wilt dat dan zeggen 2,3 weken zwanger? Oow... we zijn zo lang. Onze ouders gisteren verteld, me moeder moest huilen haha van gelu. ze heeft 5 zoons en 1 dochter. dusja, en dan is d'r dochter zwanger. Hoe mooi kan de wereld soms zijn toch? Maar nu....? nu komen er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel dingen op je af,nu nog ff lekker rustig aan doen, straks kinderkamer gaan maken kleertjes bij elkaar verzamelen en al die andere dingen die ook moet gebeuren. zoveel!! maar ik heb er enorm zin in samen met m'n lieve mannetje. we zijn nog niet getrouwd maar dat hoef ook niet van ons. wel heb ik al een mooi boek als cado gekregen mijn 9 maanden boek. die wou ik graag hebben dus heeft ie die voor me gekocht. wat lief!! ik kan nog niet naar de verloskundige bellen want dat mag pas als ik 2 maanden over tijd ben. dat zei die assistente bij de dokter. in totaal 3 testen gedaan omdat we het gewoon zeker wilde weten zeg maar. We zijn zo blij echt waar. we kunnen nu echt ervan genieten!! wat komt er allemaal op je af zeg...!! en nu weten we nog niet alles haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je