{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wordt het een meisje of een jongetje?

Afbeelding blog 'Wordt het een meisje of een jongetje?' Achtergrond blur afbeelding

Wij hebben ervoor gekozen om het geslacht van de baby niet te willen weten voordat ons kindje geboren is... Bij mijn eerste zwangerschap wisten we ook niet of we een meisje of een jongetje zouden krijgen en dit was erg spannend!
Toen we in het ziekenhuis aankwamen, lag er een roze en een blauw bandje klaar. Leuk, want het zou nu wel snel gaan gebeuren en welk bandje zou er straks om het polsje van ons kindje komen?

Vaak krijgen wij te horen van mensen dat je het niet zo vaak meer hoort dat mensen niet het geslacht van het kindje willen weten... Is dat zo? Bij ons in de omgeving zijn er juist maar weinig mensen die wel van tevoren het geslacht van het kindje willen weten...

En jullie? Wilden jullie het geslacht van het kindje al weten? En zo ja, met hoeveel weken wist je dit al en waarom wilde je het wel of niet weten?

Wij vinden het leuk om het een verrassing te houden. Hoewel is dus wel super nieuwsgierig ben nu.
Gisteren hebben we een pret echo gehad en de baby lag er heel mooi voor (het gezichtje in elk geval) en het was zo verleidelijk om te vragen of de echoscopiste even kon kijken of het een meisje of jongetje is, maar we hebben het toch niet gedaan...
Hoewel het me ook wel erg handig lijkt om te weten. Kleertjes kopen kan nu nog niet (behalve in het wit), en we moeten weer een meisjesnaam en een jongensnaam verzinnen. De babykamer heeft "neutrale" kleuren, en een geboortekaartje moet in zowel het roze als in het blauw beschikbaar zijn. Het is misschien wel wat meer gedoe, maar toch is het straks ook wel weer extra spannend.
Ik zal in elk geval nog ongeveer 13 weekjes nieuwsgierig zijn...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je