{{ message.message }}
{{ button.text }}

Woehoe, meivakantie! What to do?

Heeeeeerlijk: vakantie! Lekker even eruit met het gezin, klinkt perfect toch?! De redactie heeft zich even goed ingelezen en heeft de perfecte meivakantie locatie gevonden voor jou (en je gezin).

Afbeelding blog 'Woehoe, meivakantie! What to do?'

Even weg van de drukte

Wij vinden dat als je echt wilt genieten met je gezin, je er een paar dagen tussenuit moet. Geen boodschappen doen, stofzuigen of wasjes draaien. Maar een weekendje weg zorgt ook voor de nodige kosten. Daarom willen wij jullie kennis laten maken met de hostels van Stayokay. De familiekamers zijn voordelig geprijsd, gelegen door heel Nederland en je bij elk hostel vind je speel- en/of sportmogelijkheden. Samen avonturen beleven in een nieuwe omgeving is erg belangrijk. De kids kunnen buitenspelen, fietsen en eventueel uitwaaien (met vlieger) op het strand en samen schelpjes zoeken!

Wat kun je verwachten?

Voor we iets aanraden, doen we natuurlijk even research. Wat een fijne locaties! Zoals gezegd zitten de hostels op de mooiste plekken in ons land. Denk hierbij aan Domburg, de Veluwe en Texel. In elk hostel is het onwijs gezellig, je slaapt namelijk op een eigen familiekamer waarbij de kids bovenin het stapelbed slapen. Als de kids je 's ochtends wekken, genieten jullie met z'n allen van een heerlijk ontbijtje.

Niet iedereen weet wat je kunt verwachten bij een hostel, maar wij zijn echt om. En wel om deze redenen:

  • Voordelig geprijsd
  • Perfecte locaties
  • Privé familiekamers met eigen douche en toilet
  • Overheerlijk ontbijt inbegrepen
  • Alle locaties hebben een natuurlijke en avontuurlijke omgeving. Fietsen, wandelen, klimmen, zwemmen, ravotten en dollen gaat allemaal gebeuren!

2

De routes liggen al klaar in je kamer

Echt voorbereiden is niet nodig (en dat lukt als drukke mama vaak ook niet weten wij uit ervaring), de routes om de omgeving te ontdekken liggen netjes voor je klaar. Ook speciale activiteiten zoals wandelen met de boswachter, levend stratego of een geheim zwemvennetje (per locatie verschillend natuurlijk) worden door de medewerkers van Stayokay aan je verteld.

En als de kids worden rondgeleid door de boswachter, pakken jullie lekker een wijntje op het terras... Klinkt dat goed of niet?!

Zie jij een onbezorgd weekendje wel zitten? Meer informatie vind je op de website van Stayokay. Lees meer over Stayokay »

P.s. We hebben een testpanel live staan, meld je aan en wie weet test jij helemaal gratis een lang weekend weg. Meld je aan als testgezin »

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je