Snap
  • Zwanger
  • verloskundige
  • Overstappen

Wisselen van vk

Na een stroef begin met onze vk hebben we het nog een 2e kans gegeven. Onze 2e afspraak was met 17 weken toen kregen we een andere vk samen met een stagiaire. Dit was een leuke afspraak onze kleine weer mogen bekijken en erachter gekomen dat het een klein ventje aan het worden is. De 20 weken echo kon niet bij onze eigen praktijk dus die hadden we ergens anders. Ook weer bij een super lieve vrouw! En wat deed de kleine man het goed!! Super blij weer onderweg naar huis. Ongeveer 3 weken later weer een afspraak bij onze eigen praktijk. Weer bij vk nummer 1. Ook deze keer hadden mijn vriend en ik allebei geen prettig gevoel bij deze vrouw. Ze betrok mijn vriend nergens bij, hij mocht niks vragen en op mijn vragen reageerde ze erg bot en kortaf. En vragen had ik nogal veel! Nieuwe afspraak ingepland en thuis toch weer twijfelen om over te stappen. Na het zoveelste goede verhaal over een andere praktijk toch de stap genomen om te bellen. Ik vertelde mijn verhaal, dat ik me niet prettig voel en waarom niet. Gelijk werd ik met open armen ontvangen en mocht ik bij hun op afspraak komen. Bij de 1e afspraak al een wereld van verschil! Er werd tijd voor ons genomen. Al onze vragen werden  beantwoord. Ook werd de tijd genomen voor mijn vriend. Al zijn vragen kon hij stellen en er werd naar zijn beleving gevraagd. Intussen met 3 van de vk op deze praktijk kennis gemaakt en wat zijn ze allemaal lief! Deze overstap had ik veel eerder moeten maken.

4 jaar geleden

Ja indd. Voor hem is het net zo nieuw als voor mij! Daarom blij dat we zijn overgestapt en er nu wel naar hem word omgekeken ?

4 jaar geleden

raar dat je man bij de 1e vk niet werd betrokken. Bij ons werd papa juist bij betrokken en bij de 2e en 3e kindjes de zussen ook.

4 jaar geleden

Heb ik ook gehad ja, na de intake geen goed gevoel dus terug naar de praktijk waar ik de eerste zwangerschap zat, heel verschil