{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win de droomkamer van je kind

Afbeelding blog 'Win de droomkamer van je kind'

De meeste ruimtes in huis dienen een specifiek doel. In de woonkamer leven we, in de keuken koken we en in de slaapkamer slapen we. Maar voor kinderkamers is dat anders. Hierin moeten kinderen niet alleen kunnen genieten van hun nachtrust, maar overdag ook met vriendjes kunnen spelen. Vanaf nu kunnen de meest favoriete Disney figuren helpen hun kamer op te fleuren en hun fantasie te prikkelen. Met de nieuwe Disney & VELUX Droomcollectie wordt eenvoudig een betoverende omgeving gecreëerd die tegelijkertijd rustgevend en spannend is.

De collectie

De Disney & VELUX Droomcollectie bevat 12 dessins met zes geliefde personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Planes en Disney Princess, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. Met deze personages wordt in hun kamer een betoverende sfeer gecreëerd, waarmee je kleintje in zijn of haar favoriete Disney droomwereld terechtkomt.

Win een droomkamer

Je kind maakt nú kans om een ware droomkamer te winnen! Want wegvliegen in je eigen droomkamer. Welk kind wil dat nu niet?

Meedoen aan deze droomactie? Stuur dan via velux.nl/droomkamer je eigen droomkamer in. Dat kan met een tekening, foto of gewoon een leuke beschrijving. Bij de leukste inzending gaan we de droomkamer waarmaken! En in een echte droomkamer mag een nieuw VELUX dakraam met verduisterend rolgordijn uit de Disney & VELUX Droomcollectie natuurlijk niet ontbreken.

Aanmelden voor de actie kant t/m 30 april 2014. Begin mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en deelname op www.velux.nl/droomkamer.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je