{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wijsheid of gevoel??

Hoor ik daar een rammelende eierstok of beeld ik het me in?? Ik word gek van mijn gevoel, wat nu?

Afbeelding blog 'Wijsheid of gevoel??' Achtergrond blur afbeelding

Mijn oudste zoon is 5 en mijn jongste zoon wordt eind deze maand 2 jaar.

Mijn man en ik hebben de wens voor een 3e kindje als het allemaal mag lukken. Maar wanneer zullen we ervoor gaan? Opeens is iedereen om mij heen zwanger lijkt het wel. Is het besmettelijk? Komt het daarom dat ik opeens mijn hormonen door mijn lichaam voel razen? Of is het stiekem de wens voor een meisje omdat ik overal leuke meisjes dingen zie? Wil natuurlijk niet zeggen dat het een meisje zal worden. Hoewel de chinese zwangerschapskalender dit wel zegt ;) Of wil ik gewoon weer kroelen met zo'n kleine uk? Ik word gek van dit gevoel. Mijn man wil liever nog even wachten. In en om het huis moet nog het 1 en ander gebeuren. Ook hebben we best wat problemen met onze oudste zoon, daar wordt nu aan gewerkt op school en bij de fysio. Financieel hebben we eigenlijk op het moment geen ruimte. Aan de ene kant denk ik, gewoon doen...we zien het wel, aan de andere kant denk ik wees wijs en wacht. Maar moet ik dan mijn gevoel zo onderdrukken? Ik merk dat ik er best last van heb, kan echt wel humeurig of verdrietig worden bij het idee dat we moeten wachten of helemaal uit moeten sluiten. Ik kan ook gewoon slecht tegen wachten. Als het in je hoofd zit....dan moet het soort van ook gelijk. Weet ook wel dat je moeder natuur niet kan dwingen, wie weet lukt het helemaal niet. Gevoel of wijsheid, gevoel of wijsheid....tjonge jonge moeilijk!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je