{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij worden papa en mama

Papa en mama worden

Afbeelding blog 'Wij worden papa en mama' Achtergrond blur afbeelding

Hallo,

Na lange tijd stil te zijn geweest, ben ik weer terug! De reden hiervan! Wij zijn zwanger! 11 weken en 1 dag, en ja het is nog een stuk ongeloof alle weken geweest. Maar ik moet nu echt van mij zelf gaan genieten en geloven! Eindelijk kan ik weer actief op Instagram zijn! Want dat vindt ik toch heerlijk om te doen! Andere te steunen in hun traject, maar ook onze zwangerschap delen nu. 

Hier weer wat meer blogs schrijven , want schrijven vindt ik blijkbaar heerlijk! En mensen vinden het fijn om te lezen wat ik schrijf hoor ik vaak. Dat doet mij goed! Dus Fijn dit weer te kunnen doen! Als je mij nog niet volgt! Doe dat dan om zo op de hoogte te blijven van ons leventje! 

www.instagram.com/op.weg.naar.een.wondertje   

Zie ik jullie daar!? En tot snel weer! 

Liefst maura

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je