{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke achternaam? Eens iets anders?

Hi! Ik ben Fee, en samen met Sam verwacht ik een eerste kindje. Super gelukkig zijn we!

Afbeelding blog 'Welke achternaam? Eens iets anders?'

Sam en ik zijn niet getrouwd, wel hebben we een samenlevingscontract. Dat was handig met de koop van ons huis en ik hoefde niet perse zijn achternaam te hebben. Die is namelijk niet heel spannend of mooi. Een beetje doorsnee. 

De mijne daarentegen is een exotische en frisse naam. Afkomstig van mijn Spaanse oma. Welke namen laat ik ivm privacy even achterwegen... Nu is de vraag, welke naam krijgt ons kindje? 

Sam is vrij stellig: zijn naam want anders lijkt het net of hij niet de vader is. Maar andersom vindt hij dat niet, dat ik dan niet de moeder lijk... Dat komt omdat (bijna) iedereen het volgens het 'boekje' doet. De naam van de vader. 

Ik vroeg me af hoe het hier zit: Welke achternaam draagt jullie kindje? En als jij zou mogen kiezen, zou het dan jouw naam zijn?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je