{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel zwanger worden of niet

Zwanger worden wil weer niet lukken. Maar wil ik nog wel een tweede?

Afbeelding blog 'Wel zwanger worden of niet' Achtergrond blur afbeelding

onze dochter is nu anderhalf. En al een paar maand rammelt het wel maar ook niet om aan een tweede te beginnen. Iedereen zei altijd, als de eerste er is dan is de druk er vanaf en komt de tweede vanzelf. Maar soms twijfel ik of ik wel een tweede wil. Is het de peers pressure van alle moeders bij mij op Facebook die allemaal zwanger zijn geworden van hun tweede dat ik er ook wil. Allemaal vragen waar ik constant mee zit. Ik ben tevreden zo, maar toch zou ik ook wel een tweede willen. Maar ook weer niet. Mijn gekke warhoofd ook. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je