{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of niet vertellen??

De kleine is nu bijna 2. Ik heb een nieuwe vriend. Ga ik het nu wel of niet vertellen dat we eigenlijk een gezinnetje willen gaan stichten?

Afbeelding blog 'Wel of niet vertellen??'

Mijn zoontje uit mijn vorige relatie is nu bijna 2. Sinds januari 2015 heb ik een nieuwe relatie en dat gaat eigenlijk heel erg goed. We wonen al samen en hij heeft zelfs mijn zoontje geaccepteerd als een van hem zelf. Terwijl hij zelf nog geen kinderen heeft!

We hebben het er al een aantal keer over gehad. We willen graag meer kinderen. Een groot gezin, dat willen we alle twee heel graag. Maar, gaan we het onze ouders vertellen dat we zwanger willen worden? Vinden ze dat niet "te snel"? Is het niet te snel? 

Om de situatie te schetsen. Toen ik 28 weken zwanger was van de eerste heeft mijn toenmalige vriend mij uit huis gezet. Met de mededeling dat hij toch maar geen vader wilde worden. Of ik 'het kind' dan toch maar niet weg zou geven of weg kon laten halen. Inmiddels denkt hij over dat vaderschap weer heel anders maar dat wordt een heel ander hoofdstuk. 

Terug naar het mogelijke zwanger worden......

Wat zouden jullie doen? Het onze ouders vertellen dat we het willen gaan proberen? Of het voor ons houden en pas vertellen na de "12" weken??

Ik hoop dat jullie iets van advies hebben dames!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je