{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of niet

Weer ff 2 spannende weken

Afbeelding blog 'Wel of niet '

De komende twee weken weer vol spanning afwachten of het gelukt is of niet. We zijn nu sinds drie maanden echt bezig om zwanger te raken tot nu toe helaas nog niet gelukt. We hebben flink geklust dus hoop op positieve test. Vind allemaal wel heel erg spannend vooral als je net voor je ongi zit ben je het wel of niet en niet alleen ik hoor me vriend net zo. Als het niet gelukt is weet hij mij wel op te beuren. Erg fijn als je een steun en toe verlaat hebt. Vooral dat ik het verder met niemand kan delen omdat we het geheim willen houden. Ergens heel erg leuk des te meer het een verrassing is voor de familie maar het liefst wil ik het van de daken schreeuwen dat we voor een kindje gaan. Dus als jullie het niet erg vinden dan ga ik het hier even uit schreeuwen. WIJ GAAN ER VOOR MENSEN. Zo dat is er uit, heerlijk hoor. 

De komende dagen word het schitterend weer dus ga lekker genieten van het mooie weer, we hebben dit weekend mooi afleiding om er niet elke mee bezig te zijn hopelijk werkt. 

Ik zeg welterusten en een fijn weekend 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je