{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een wereld voor de power mums!

Wehkamp werd in 1952 opgericht door Herman Wehkamp. Het werd in 1962 verkocht aan een Londen's bedrijf: The Great Universal Stores (GUS)

Afbeelding blog 'Een wereld voor de power mums!'
wehkamp.nl is het grootste online warenhuis van Nederland. Per jaar heeft wehkamp.nl ruim 117 miljoen bezoekers. Er is een ruime keus met zo'n 160.000 artikelen in het assortiment verdeeld over 5 categorien: Mode, Huis,Tuin & Do It Yourself, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. wehkamp.nl richt zich onder andere op de 'Power mum' die de zwangerschap stijlvol wilt laten verlopen. Voor de 'Power mums'heeft wehkamp.nl een totaal assortiment voor Mama & Kind, waardoor je op één plek alles voor je jezelf en kindje kan vinden. Tijdens de zwangerschap kun je bij wehkamp.nl terecht voor producten voor jezelf, zoals positiekleding en verzorgingsproducten. Daarnaast kun je ook shoppen voor de babykamer, baby uitzet, kinderwagens, autostoeltjes en nog veel meer. Het grootste voordeel is dat alle producten thuisbezorgd worden. Wanneer je bevallen bent blijft de Mama & Kind assortiment van wehkamp.nl interessant, want het assortiment gaat verder. wehkamp.nl heeft een groot assortiment met baby- en kinderkleding, luiers, verzorgingsproducten, babyvoeding, kinderstoelen, speelgoed en nog veel meer! Al deze producten zijn afkomstig van bekende merken zoals Maxi-Cosi, Name It, Olvarit en Pampers. Bekijk hier het hele assortiment van Mama & Kind. wehkamp.nl heeft regelmatig interessant aanbiedingen op het assortiment Mama & Kind. Kortingen zoals 20% korting op alle Olvarit weekmenu's en potjes, 2 Pampers megaboxen voor maar 49 euro of ruim 50 euro korting op een Maxi-Cosi autostoel. Hou regelmatig de website in de gaten voor de huidige acties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je