{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer terug van weg geweest

Afbeelding blog 'Weer terug van weg geweest' Achtergrond blur afbeelding

Hallo dames,

het is nu ongeveer een jaar geleden dat ik mijn laatste post geplaatst heb. maar ben er eerlijk gezegd ook niet veel mee bezig geweest.

maar waar zal ik eens beginnen, ik zal eerst een beetje terug in de tijd gaan. in september 2018 hebben we onze eerste verse terugplaatsing gehad, helaas is deze poging toen mislukte, dus op naar poging 2, ook deze was helaas mislukt. Na deze twee mislukte pogingen hadden mijn partner en ik besloten om even een pauze in te lassen, ook omdat we genoeg andere dingen aan ons hoofd hadden. zo zijn we 26 april dit jaar getrouwd. eind mei dit jaar hebben we het traject weer opgepakt en hebben we in juni weer een terugplaatsing gehad, ook deze was helaas mislukt.  10 juli 2019 weer een terugplaatsing, helaas kon dit keer mijn partner niet mee omdat hij geen vrij kon krijgen van zijn werk. dus ik alleen naar het VU-Amsterdam met het openbaar vervoer, eerst met de trein naar Amsterdam Sloterdijk en toen met de metro naar het het VU. het liep gigantisch uit, maar er werd een blastocyste terug geplaatst. na de terugplaatsing weer terug met de metro, maar helaas duurde deze reis langer dan gepland, want de metro moest halverwege stoppen i.v.m een technische storing. 

maar 24 juli was eindelijk de dag dat we mochten testen, 's morgens samen met mijn even boodschappen gedaan , en hij nog vragen of ik nog een zwangerschapstest mee moest en ik zei nee hoor, toen kreeg ik van een collega van me een appje of ik al getest had, maar ik durfde niet, maar uiteindelijk toch maar even bij de kruidvat 2 voor 5 euro gehaald, en toen getest en dit keer was hij direct positief, nog nauwelijks te geloven. om nog een zekerheid te hebben, hebben we nog een clear blue gehaald en deze gaf ook zwanger aan. 2 dagen later gingen we op vakantie, maar ik was nog erg onzeker was over de positieve test, heb ik er op vakantie ook nog een paar gedaan. 

toen kwam 14 augustus, de dag van de eerste echo, ik was op dat moment 7 weken en op de echo was een mooi kloppend  hartje te zien. 2 weken later was het eerste gesprek bij de verloskundige, en daar kreeg ik weer een echo en ook daar was een kloppend hartje te zien.  helaas kreeg ik in week 10 een vaginale schimmel infectie en doordat daar een wondje ontstaan was had ik wat licht bloedverlies. dus het ziekenhuis gebeld en daar mochten we even heen voor een echo, alles bleek goed met de kleine ukkepuk. een week later de 12 weken echo en ook daarbij was alles goed, in week 13 de nipt-test gedaan en de uitslag daarvan is goed.

inmiddels ben ik nu 19 wk en 2 dagen zwanger van onze ukkepuk en gaat alles goed. aankomende maandag hebben we onze 20 weken spannend.
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je