{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer niet gelukt... ;-(

Afbeelding blog 'Weer niet gelukt... ;-('
IUI poging 5 is nu alweer even geleden. Ik heb een klein beetje bloedverlies gehad, maar kan het nu niet echt een normale menstruatie noemen. Vanmiddag toch voor de zekerheid nog maar een zwangerschapstest gedaan... Maar helaas. De test zegt NIET ZWANGER. Hoe vaak heb ik dat al in een schermpje zien staan... Wat een teleurstelling weer. Ik had nu echt goede hoop. 5 dagen over tijd en zo'n klein beetje rood, dat het niet noemenswaardig is. Maar nee dus... Eind mei de eerste afspraak voor het IVF traject. Eventjes hoopte ik dat dat allemaal niet nodig zou zijn en dat we rond de kerst met z'n drietjes (of meer) zouden zijn, maar het ziet er niet naar uit. Nu dus weer alle moed bijeen rapen en het vervolgtraject instappen... Dat is nu nog even moeilijk na die teleurstelling, maar na het weekend zie ik het vast wel weer positiever in. Het is zo moeilijk om positief te blijven hè. We zijn nu al drie jaar bezig! Je leest vaak dat je een lange adem moet hebben, en dat klopt! Het idee dat we al een kindje van twee jaar hadden kunnen hebben als het allemaal soepeltjes zou zijn gelopen. Raar, maar iets waar we maar niet teveel aan moeten denken. Zo is het nu eenmaal niet... Toch heb ik stiekem het idee dat die test het gewoon fout heeft. Ik heb last van een wat opgezette buik (overstimulatie) en zo laat duidt dat vaak op een zwangerschap, ik ben heel erg moe en ik ben bij vlagen misselijk. Misschien een foute test...?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je