Snap
  • Zwanger
  • Vakantie dagje weg
  • baby
  • zwanger
  • Kinderwens
  • anticonceptie
  • worden

Weer niet..

Als je stopt met de pil
6 jaar geleden

Sorry meis, gestopt met de pil en ja na drie maanden zwanger. Mijn moeder helemaal in de wolken, ze werd oma, maar ik had nog niets gezegd.Bleek mijn zus zwanger te zijn. Dus haar na de kerst vertelt dat ik ook zwanger was. Toen zei ze: dat dacht ik al, alle vleeswaren die je anders graag lust, gaf je door en dat was allemaal rood vlees zoals rosbief. Dus geen nieuwtje voor haar. Maar wel leuk.

6 jaar geleden

<3

6 jaar geleden

Heel herkenbaar. Hier duurde het bij allebei de zwangerschappen 13 maanden na jarenlang pil gebruik. En van alles geprobeerd. De eerste kwam toch nog nadat we besloten hadden het even los te laten (1 'lucky shot' haha) en de 2e kwam ook weer op n moment dat ik het niet verwachtte. De ovu testen gaven die maand namelijk niets aan, terwijl ik er wel 15 (dgn) had gedaan expres dus ik dacht vergooide kans. Maar toch 2 streepjes! Geluklig zijn de testen vd Action zo goedkoop. Dan loop je er tenminste niet op leeg ;-) Maar de teleurstelling elke maand, daar wen je nooit aan! En de lol gaat er ook vanaf na een tijd. Advies is toch om je paar vruchtbare dgn élke dag te doen. Des te groter de kans. Na een jaar kun je naar de HA gaan en evt beide laten testen of er ergens iets mis is. Hadden wij bij de 1e gedaan via fertiliteitkliniek. Succes iig en duim voor je dat het snel raak is! Geef de moed niet op xx

6 jaar geleden

Als je ovulatietesten gaat gebruiken zou ik de digitale van clearbleu adviseren. Deze zijn wel wat duurder maar veel makkelijker af te lezen. De goedkopere geven vaak een week voor eisprong al een licht streepje en dan is het dus zoeken naar de dag dag de streep het donkerste is en donkerder als de controlesteeep. Zorgde bij mij voor veel twijfel. Clearbleu heeft door middel van verschillende tekentjes aan dat je lh stijgende is en een ander tekentje wanneer er een piek is, heen twijfel dus. Overigens kun je ook eens googlen op de temperatiurmethode, dat kost behalve een thermometer helemaal niets. Heel veel succes en ik hoop dat het jullie snel mag lukken!