{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer een tijdje verder.. ( deel 12)

een ongeplande zwangerschap, lang tijd nodig gehad om te wennen, bijna alweer aftellen.

Afbeelding blog 'Weer een tijdje verder.. ( deel 12) ' Achtergrond blur afbeelding

De laatste keer dat ik een blog schreef was over de 20 weken echo, maar zo druk erna geweest dat ik niet meer heb geblogd. Inmiddels ben ik al ruim 30 weken ver, op zich is die tijd echt omgevlogen, bij mijn vorige zwangerschap die ik van het begin meemaakte niet gehad. Al zal het zeker meespelen dat ik al twee mooie dames heb van 4 en 6 waar je eigenlijk ook aan 1 stuk door mee bezig bent. Daarbij komt ook nog dat ik nog een paar spannende weken heb gehad doordat ik naar de hartspecialist moest, wat ook weer de nodige stress mee gaf. gelukkig ben ik na onderzoeken wel goedgekeurd, al blijft het toch een beetje eng, durf nog niet altijd erop te vertrouwen al komt dit steeds meer gelukkig.

maar goed, inmiddels is het kamertje van onze aankomend meisje helemaal klaar op een decoratie dingentje na, we willen nog graag haar naam op de muur. verder is de kleding en beddengoed ect al gewassen, en netjes opgeborgen in de commode &  in de extra kast. Wat kan een kleine meid die er nog niet is toch veel kleding hebben!! Maar het is ook zo verleidelijk, zoveel leuks bij babykleding voor meiden, van 50 valt het nog wel mee, maar van 56 en 62 des te meer, ook ligt 68 al in de kast. niet alles is gloednieuw, zit ook tweedehands bij, maar ja wel nog in top staat, ze hebben het immers vaak niet eens meer als 3 keer aan omdat ze zo hard groeien. 

box staat ook nog steeds klaar in de kamer, wagen inmiddels ook, die staat al mooi klaar in de huiskamer, ook zodat we de poes kunnen aanleren om NIET in de box of kinderwagen te komen, dit willen we absoluut niet, niet dat we haar niet vertrouwen maar je weet het nooit, ik riskeer het liever niet. inmiddels doet ze dit ook erg goed en blijft ze eruit, ze heeft het op de hand te tellen maar enkele keren geprobeerd.

ook hebben ik al mooi alle bedankjes klaar, geboortekaartjes zelf gemaakt en klaar, alleen nog wat gegevens op invullen. op zich was dit ook erg leuk om te doen, hou er erg van om zo creatief te zijn, eigenlijk is alles nu klaar, op de voeding in huis halen, maar dat kan dan snel genoeg nog.

verder mag ik met de kwaaltjes niet klagen, heb alleen last van maagzuur, kuitkrampen nachts af en toe, en alles word gewoon wat zwaarder, gelukkig gaat fietsen ( met fietskar en dochter van 17 kilo erin)  nog tot nu toe anders is mijn dochter niet op tijd op school i.v.m. de taxi van het medisch dagbehandeling. het gaat zelfs beter als lopen.  lopen is soms een ramp, om de meter moet je plassen, en dat trapt of slaat je meid er binnenin er ook nog op haha, en voel het gewoon weg ook aan mijn buik. van de 12 km die ik voorheen liep doe ik het nu maar verdelen met lopen en fietsen, omdat ik niet wil `verroesten` hou van bewegen. maar het hoort erbij. en het scheelt ook dat onze dame nu 3 dagen overblijft en mama dan niet te veel hoeft te fietsen ( en stiekem vind ze overblijven echt enorm leuk, wat weer scheelt voor mama)

we kunnen wel aftellen, nog maar ongeveer 9 weken, toch onvoorstelbaar, de tijd is stiekem ondanks al het wennen erg snel gegaan. ben benieuwd hoe de laatste 9 weken zullen gaan, maandag mag ik me weer melden bij de vk voor de controle. hopelijk is ze nu wel gedraaid want deze dame blijft tot nu toe stug in de stuit. en toch fijn dat me bloedruk weer even gecheckt word en de uitslagen van de suiker en ijzer test. hopelijk ook helemaal goed.

maar we gaan het wel zien.

zal nog even wat foto's toevoegen :)

IMG-20160817-WA0005_1474738871.jpg

IMG_20160924_143001_1474738929.jpg

bewust heel rustig met de kleuren i.v.m. de prikkels, ons zorgenkindje heeft dit ook, te veel prikkels en trager verwerking, dus je doet dit eigenlijk automatisch :)

PhotoGrid_1471805614295_1474738893.jpg

inmiddels ligt er nog meer in de witte kast....oeps haha

IMG_20160830_192046_1474738998.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je