{{ message.message }}
{{ button.text }}

weer de laatste lootjes

Naar een korte herstel van de eerste nu de laatste lootjes van de tweede

Afbeelding blog 'weer de laatste lootjes' Achtergrond blur afbeelding

Beste lezers,

Lange tijd terug heb ik nog een blog geschreven hoelang ja veel telang terug.

Hier een een korte of juist lange blog, ben nu 35 week zwanger van de tweede zit er nu echt Door heen heb bekkenpijn hardbuiken al bij 30 week en heb bijna elkedag wel een slijmprop maar ja we gaan Door wat moeten we anders ben 27 december uitgerekend weer van een hoop mooie jongen! 

Feestdagen zijn inzicht en richt me daar op wachten wanneer de kerstboom er in mag en dan zeg ik kom maar kleine man.

Huishouden gaat moeizaam met behulp van me man en mijn moeder (trotse oma) kom ik er wel door kom niet echt van me bed omdat ik de draai niet meer zo 1.2.3 kan maken PIJN.

De ochtend gaat alsvolgt.

Rond 7 gaan man van bed en blijf ik nog even liggen te me kleine man me wekt gaan ik naar beneden even naar de wc en dan fles klaar maken weer naar boven en de kleine van bedje halen om hem te verschonen en aan tekleden dan kruipen we lekker op papa en mama's bed en daar drinkt meneer zijn fles na dat hij fles op heeft maar ik me klaar en gaan we dan naar beneden voor een broodje.

Dat is min of meer mijn ochtend

Straks met twee wordt het nog meer dikke lol want dan ga ik er van uit dat ik me weer helemaal top voel!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je