{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 6 en nog steeds niet misselijk!

Inmiddels zit ik in week 6. Nog steeds niet echt misselijk, zoals tijdens mijn eerste zwangerschap.

Afbeelding blog 'Week 6 en nog steeds niet misselijk!' Achtergrond blur afbeelding

Alleen gevoelige borsten en ze zijn al flink groot aan het worden! Ook is m'n buik al een ballon. Aan het begin van de dag bruis ik van de energie en rond een uur of 3 stort ik helemaal in. 

Ik weet dat de kwaaltjes nog kunnen komen, maar wat is het heerlijk als je niks voelt! :-) Hopelijk blijft het zo en hoef ik niet eerder aan mijn werkgever te vertellen dat ik zwanger ben. Dat was namelijk bij mijn eerste zwangerschap noodzakelijk, omdat ik me zó ontzettend rot voelde. En de mondelinge overeenkomst voor een vast contract was er al. Alleen het tekenen moest nog gebeuren. Ik was bang dat ik die niet zou krijgen, omdat ik mijn werk gewoon niet goed kon uitvoeren. Dus ik heb met 8 weken al verteld dat ik zwanger was. Ik hoop niet dat ik dat dit keer weer zo vroeg moet doen, want de uren op mijn contract moeten worden verandert en ik hoop dat dat nog lukt en gebeurt vóórdat ik ga vertellen dat ik zwanger ben! Dus dat ik me prima voel komt eigenlijk heel goed uit!

Maarja, wat ik net al zei: de kwaaltjes kunnen zeker nog wel komen! Bij mijn vorige zwangerschap kwamen die eigenlijk vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was. Maar toen had ik natuurlijk uitgebreid de kans en mogelijkheid om lekker te relaxen en toe te geven aan mijn moeheid. Lekker slapen in de middag en de ochtend heel relaxed opstarten. Nu heb ik een (bijna) peuter in huis en word dit allemaal een beetje lastiger. Hoewel...hij is zó makkelijk! Kan zichzelf prima vermaken en komt dan af en toe een knuffel brengen of pakt mijn hand en dan moet ik met hem mee naar zijn mooie bouwproject kijken. Hij huilt nooit 's nachts en slaapt heerlijk tot 8 uur door. Overdag slaapt 'ie tussen de anderhalf en 3 uur. Ligt er maar net aan hoe moe hij is. Dus eigenlijk heb ik niks te klagen! Haha. Had ik al niet, hoor. Ik vind mama zijn fantastisch! Zoals dat lekker cliché klinkt: Het mooiste dat me ooit is overkomen.

Op de foto mijn lekkere peuter. Krijg alleen de foto niet recht...

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je