Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Week 26 nog steeds aan het kwakkelen,,,

Na mijn vorige blog waarin ik vertelde over de pittigheid van m'n zwangerschap een vervolg.

Na vele potjes urine weg brengen en 2 ab kuurtjes zitten er nog steeds onstekingswaardes in m'n urine. 

Nu bij vk ook maar op controle voor eiwitten en helaas die zijn ook aangetroffen, vanmiddag weer een controle. 

Gelukkig is m'n bloeddruk goed dus zal geen zwangerschapsvergiftiging zijn maar maak me toch zorgen, wat als..

Heb ook nog zon buikpijn elke keer, harde buiken, strakke buik, heb soms het gevoel alsof ik al hoogzwanger ben met die buik.

Kan niet goed bukken en voorover komen als ik op de bank zit. Iets lekkers van de tafel pakken zit er vaak niet bij op een verjaardag (of met een hoop gekreun haha) 

Probeer wel te genieten van m'n drukke mannetje in m'n buik want voor je het weet is het zover, maar soms wel moeilijk. Ga nu ook minder werken zodat ik wat meer rust kan nemen hopelijk is 2 uur oer dag genoeg maar vrees van niet. 

Kreeg van de week wel een leuk pakje van m'n schoonmoeder, zo schattig kleine broer erop mintgroen. Zal nog even een foto maken als de grote mensen weer wakker worden. Nu na een glaasje warme melk en wat kellochs weer m'n bedje in.... 

9 jaar geleden

Ja idd. Nu elke twee weken controle gelukkig was de controle vandaag goed. Buikpijn zijn waars darmen, dikke darm kan deze periode flink uitzetten. Ben lekker aan het kijken naar 3D echo wanneer we die gaan doen dus lekker genieten.

9 jaar geleden

Hè, wat vervelend die ontstekingswaarden. Kan me voorstellen dat het je af en toe onzeker maakt. Een zwangerschap op zich is al best onzeker, dus al deze 'extra's' wil je er liever niet bij hebben. Gelukkig word je goed in de gaten gehouden. Hopelijk kun je nog wel lekker genieten van de laatste weken, het is inderdaad zo voorbij!

9 jaar geleden

Ja weet ik komt helemaal goed... Soms even van je afschrijven helpt he.

9 jaar geleden

Als je kindje er is ben je t allemaal weer vergeten! Veel succes :)