{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 14 van mijn zwangerschap en haken.

Biiiijjjjjna de 16 weken gehaald. Nog heel even en dan verwacht ik dat alle nare kwaaltjes hun scherpe randje wel kwijt zijn.

Afbeelding blog 'Week 14 van mijn zwangerschap en haken. '

Inmiddels heb ik kunnen accepteren dat deze zwangerschap niet zo makkelijk gaat als mijn eerste. Althans...het begin. Want ik ben nog maar bij het begin. Ik zit in mijn 14e week en langzamerhand heb ik alle kwaaltjes kunnen accepteren. Mijn werk ook, dus ik werk echt nog maar halve dagen en vanaf mei, mits er vervanging is, werk ik nog maar ongeveer 15 uur per week. Dat is heel fijn, want mijn rug is zo stijf en pijnlijk als maar kan. Ik kan mijn zoon amper zijn bedje nog uit tillen! Maar eigenlijk moet ik hem sowieso niet meer optillen, maar dat kan ik gewoon niet. We houden zo van knuffelen samen! En daarbij, op de fiets en in de auto moet ik hem ook nog tillen. 

Elke ochtend overgeven behoort nog wel tot mijn ochtendritueel en ook diarree is inmiddels standaard geworden (sorry dames, voor de details). Maar ook daar ben ik aan gewend, hoe stom dat ook klinkt. 

Inmiddels kan ik ook wel een beetje genieten! Sinds 2 dagen eigenlijk pas. Maar ik voel dat het veranderd. Gisteravond een (hoe ouderwets) een haakavond gehad in een leuke lunchroom in Hilversum en degene die het katoen verzorgde (byClaire) brengt 1 augustus een heel leuk boek uit, met allemaal leuke babydekens, mobiele, kleertjes enz enz. Hierdoor kreeg ik ook weer heel veel inspiratie om te gaan haken en heb ik er weer helemaal zin in!!! 

DSC_2005_1460111163.JPG

*Het begin van een tas. Dit is de onderkant. 

Een leuke achterhoes voor de maxi cosi bijvoorbeeld, of een schattig mutsje. Ik hoop nog steeds stiekem dat we een meisje krijgen, zodat ik al die schattige en kneuterige dingen kan maken! Haha. 

Zó leuk! Ik heb er weer zin in! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je