{{ message.message }}
{{ button.text }}

webshopverslavingen

Natuurlijk hou ik van winkelen maar mijn behoefte om te winkelen is (nu al) bijna niet onder controle te houden.

Afbeelding blog 'webshopverslavingen '

Hoe hebben jullie dit gedaan?

Ik kan gewoon NIET stoppen om te speuren op de website van de Zara, de H&M, Little Marc Jacobs, Bijenkorf, Prenatal, noem allemaal maar op. 
Als een bezetene knal ik mijn winkelwagen vol, niets voor mezelf, alles voor mijn kleine, waarvan ik nog niet eens weet of het een jongetje of een meisje is. Dat maakt ook niets uit. Roze jurkjes, pastel gele vestjes, grijze joggingbroeken, t-shirts met bretelsen vlinderdas print erop, alles gaat erin. De Bijenkorf maakt het allemaal nóg makkelijker om een boodschappenwinkeltje met 500 euro aan kleertjes te creëren: zijn verkopen de babylijnen van Kenzo en Stella McCartney en deze zijn beide zo goed als unisex, dus HUP alles kan erin. 

En nu heb ik het dus alleen nog maar over de kleertjes. Op speelgoed, box(kleden), luieremmers, bedjes, commodes, kan ik ook eindeloos doorgaan. Dit doe ik dus ook.

En dan aan het einde van een zeer productieve avond internetshoppen, zet ik een kopje avondthee, kijk ik naar de foto van mijn echo (heb ik gekregen toen ik 6,5 week zwanger was) en sluit mijn internet af. Dag volle boodschappenwagentjes. Ik wacht toch echt nog even met het aanschaffen van de rompertjes van Little Marc van ongeveer 65 euro per stuk (belachelijk). Toch nog maar even 12 weken afwachten en eigenlijk ook nog wachten tot we weten of we een jongen of een meisje mogen krijgen. 
Een avond verspild? Nee hoor, morgen zal ik weer exact hetzelfde doe, en overmorgen denk ik ook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je