{{ message.message }}
{{ button.text }}

We zijn er klaar voor

We willen toch echt een kindje van ons zelf.. na vele logeerpartijtjes van kinderen van kennissen en vrienden zijn we er klaar voor. Leer hier meer>>

Afbeelding blog 'We zijn er klaar voor ' Achtergrond blur afbeelding

En toen was het zover, na vaak samen te hebben gedroomd over onze eigen kindjes hebben wij in januari 2012 de knoop doorgehakt we willen toch echt een kindje van ons zelf.. na vele logeerpartijtjes van kinderen van kennissen en vrienden zijn we er klaar voor.

Na veel praten en dromen, denken we te weten waar we aan willen beginnen.

Wat is dan de eerste stap? nou stoppen met de pil dus dat heb ik ook gelijk gedaan. Wetend dat dit een wel een poosje kan duren voor ik ontpilt ben heb ik ze gelijk door de plee gespoeld. Na bijna 10 jaar geen hormonen meer slikken, das een rare gewaarwording.

En nu maar afwachten... dat is wat we dachten, maar ja mijn lichaam bedacht zich wat anders, ik weet dat het ontpillen een poosje kan duren, maar ik werd er wel een beetje kriegel van dat er niks op gang kwam...

Een half jaar naar de laatste pil ben ik  naar mijn huisarts gegaan omdat het me niet lekker zat. Mijn huisarts zei dat het niets was om me ongerust over te maken, ik heb een kuurtje meegekregen die er voor moest zorgen dat mijn lichaam een zetje kreeg om te doen wat een vrouwen lichaam hoort te doen. Nou na 1 tablet was het raak ik was ongesteld, dit is natuurlijk puur toeval want de kuur kon nog niet werken.

Eind 2012 was het nog niet veel beter met mijn cyclus soms 70 dagen soms 110 dagen al met al heb ik in 2012 dan ook maar 5 periodes gehad... je raad het al, zo gaat het natuurlijk niet werken.

Net toen ik met mijn vriend had gepraat dat ik misschien toch maar weer naar de HA moest, werd ik weer ongi. Dus dacht ik laat ik het dan toch nog maar even aankijken..

De laatste drie maanden heb ik redelijk normale cycli gehad tussen de 22 en 30 dagen, zou dit dat het teken zijn dat mijn lichaam zichzelf op de rails krijgt?

Ik hoop het zooooo.... we willen heel graag..

In middels ben ik ook 6 weken gestopt met roken gewoon alvast maar, zodat het daar niet aan ligt en zodat ik daar geen stress van heb als ik al zwanger ben..

Nu maar heel hard duimen dat het binnenkort een keer onze tijd is om een wondertje te mogen maken/krijgen

tot die tijd moeten we geduld hebben ik weet het, maar o wat is dat soms moeilijk, herkenbaar of niet?

 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je