{{ message.message }}
{{ button.text }}

We "nemen" kinderen lieverd!

Afbeelding blog 'We "nemen" kinderen lieverd!'

Daar zit ik dan.. Op de bank met naast mij een box met daarin een baby. Morris is 14 februari geboren en is dus inmiddels 10 maanden oud. Het is een echte deugniet die soms aardig kan drammen, maar over het algemeen is het een hele rustige, tevreden baby.

En dan te bedenken dat ik twee jaar geleden nog helemaal niet aan kinderen dacht! Ik was een losbol, een fervent kroegganger en overtuigd van een verder kinderloos bestaan. Tot die avond in januari. Mijn vriendin en ik waren met goede vrienden een avond uit naar een groot evenement in een naastgelegen dorp.

Na een aantal biertjes wist ik het zeker. Wat mij getriggerd heeft weet ik tot de dag van vandaag nog steeds niet, maar ik liep naar mijn vriendin toe en sprak de gevleugelde woorden: "We gaan het gewoon doen!" Nogal geschrokken en met de verwachting van één erotische uitspatting lag een vraag naar de wie, wat, waar, wanneer en waarom overduidelijk in haar ogen. "Kinderen lieverd! We nemen kinderen!"

In een volgende blog vertel ik jullie hoe dit verder ging..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je