{{ message.message }}
{{ button.text }}

We krijgen een drieling!

Afbeelding blog 'We krijgen een drieling! ' Achtergrond blur afbeelding

De 2 dagen kropen voorbij voor we bij het ziekenhuis terecht konden, ik heb alleen maar nagedacht over hoe we in godsnaam 4 kindjes (met Sem erbij 5) tegelijk zouden kunnen opvoeden.

Onderweg naar het ziekenhuis overtuigde ik mezelf dat het er 'maar' 2 kindjes zouden zijn, een drie- of vierling.. Hoe groot is die kans?

Eenmaal in het ziekenhuis werd het snel duidelijk toen de gynaecoloog: 'wow!' zei wanneer ze net begonnen was met de echo. 'Ik tel inderdaad 4 vruchtzakjes, waarvan 3 gevuld zijn, de 4e is al vroegtijdig afgebroken'.

Beide schrokken we, en tegelijkertijd voelde het ook direct heel bijzonder om dit mee te maken. 3 kindjes in mijn buik.. Wauw! Dit wordt heftig, en een rollercoaster, maar wat een rijkdom!

De gynaecoloog liet ons niet lang op deze roze wolk zitten, want ze begon direct over de risico's, en tot mijn verbazing raden ze standaard reductie van één of zelfs twee kindjes aan (laten inslapen). Dit blijkt standaard het advies te zijn wegens de risico op vroeggeboorte.

Zonder elkaar aan te kijken waren mijn vriend en ik het gelukkig direct met elkaar eens, reductie is geen optie. Dit zijn onze kindjes, met kloppende hartjes, en zolang het goed gaat, gaat het goed. 💛

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je