{{ message.message }}
{{ button.text }}

We hebben er een verslaving bij…….

Afbeelding blog 'We hebben er een verslaving bij…….' Achtergrond blur afbeelding
Mijn naam is Sandra en ik ben een test-O-holic J In de 8 jaar dat wij bezig geweest zijn met zwanger worden wist ik amper het bestaan van ovulatie testen en vond ik het doen van zwangerschapstesten helemaal niet belangrijk. Gek zou je zeggen want na 8 jaar zou je inmiddels aandelen moeten hebben bij alle bekende merken testen en zouden ze je elke 2 maanden een pakketje gratis moeten sturen omdat je hun jaar omzet zo lekker hoog houd. Maar nee, zo was ik helemaal niet. Ik was er echt helemaal niet mee bezig. Sterker nog ik had ergens in 2003 ovulatietesten mee genomen uit Amerika en die heb ik letterlijk over datum laten gaan! Ohh zonde zou ik nu zeggen. Voor mijn laatste operatie in 2008 vroeg de arts of ik onlangs nog een zwangerschapstest had gedaan en ik kijk heb enigszins schaapachtig aan en:”Nee, waarom? Ik doe eigenlijk nooit een test pas na 14dgn over tijd maar dan is het al niet meer nodig zeg maar….” Volgens de arts had ik best wel wat meer testen mogen doen, dat was niet gek. Hoe kom je dan van deze nuchterheid naar een echte test-O-holic vraag je jezelf dan af, toch?! Nou, dat is niet zo heel gek……….testen is namelijk het aller-leukste wat er is. Ik vergeet echt nooit het gevoel wat die allereerste positieve zwangerschapstest mij gaf en dat gevoel wil ik nog heel vaak beleven. Het leukste is dat een positieve ovulatie test mij het zelfde gevoel geeft en dat heb je elke maand en als het mee zit 2dgn achter elkaar! Nu is de kans op een spontane zwangerschap in ons geval echt nihil en is het echt totaal nutteloos testen en hopen op 2streepjes op de test dus ik kan het alleen nog maar toeschrijven aan een echte test verslaving. Ik heb een eisprong dus die ovulatie testen zijn echt te leuk om te doen. Elke periode krijg ik de beloofde 2 streepjes op de test waar ik dan weer 4wkn op kan teren tot ik weer op nieuwe mag beginnen met testen….Als er een anonieme bij een komst zou zijn van test-O-holic’s dan zou ik zeker erelid worden ;-) Zijn er nog meer test-O-holic’s? Ik zou het heel pijnlijk vinden als ik werkelijk de enige zou zijn.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je