{{ message.message }}
{{ button.text }}

We gaan het proberen

Twee korte verhaaltjes over wanneer je samen besluit dat jullie een kindje willen.

Afbeelding blog 'We gaan het proberen' Achtergrond blur afbeelding

We gaan het proberen

Na lang beraad en meerdere gesprekken komen mijn man en ik tot de conclusie. Wij willen graag een kind.

Nou ja echte flinke gesprekken zijn het nou ook weer niet geweest. We hebben het er in de afgelopen 11 jaar best wel eens over gehad. Hoe zou het zijn als, wanneer zouden we willen, hoe weet je nou of je het wilt, hebben we er eigenlijk wel tijd voor en past het wel in ons leven?

Maar stiekem zonder dat je het antwoord op de vragen weet voel je dan toch iets vreemds. Je durft het eigenlijk beide niet uit te spreken maar je weet dat je het samen wilt. Op een avond kijk je elkaar aan en besluit je samen we gaan het proberen! Er volgt een traan een een lach en van binnen voelt alles beter.

 

 

De afspraak

Het besluit is genomen en dan, wat nu? Je spiraaltje moet eruit. Wanneer ga je dat doen en hoe houd je dat geheim? Volgende week zijn we 2 jaar getrouwd. Dan zijn we samen lekker een dagje vrij. Zal ik het dan plannen? Dan heeft niemand het door.

Onderweg naar je werk bel je in de auto naar de huisartsenpraktijk. De assistente neemt op. Je voelt je hartslag sneller gaan. Shit wat is dit spannend! Je vraagt haar om een afspraak voor maandag en verteld waarvoor het is. "Graag zou ik mijn spiraaltje willen laten verwijderen." "Alleen verwijderen?" Vraagt ze lief. "Ja" zeg je dan. Ze plant een afspraak voor je in en je hoort aan haar stem dat ze begrijpt wat je bedoelt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je