Snap
  • Zwanger

Wat zou je je partner aandoen?

Je liefste liefde drijft de spot met jouw pijn en ongemak. Wat doe je?

Ik mag er eigenlijk niet over meepraten, aangezien ik bevallen ben zonder die XXX van een papa van mijn baby erbij te hebben gehad. 

En toch wil ik er wat over kwijt. Gewoon, omdat het mij opvalt. En omdat het bloed onder mijn nagels ervan begint te borrelen. 

Het leek een nieuwe hype te zijn geworden. Papa's-to-be die zichzelf schaamteloos fotograferen met een kotsende of persende vriendin/vrouw in actie op de achtergrond.

Is dit alleen grappig en gewaagd? Of gaat dit over de afwezigheid van respect voor haar. Het publiceren van zo'n intiem moment. Goed, bijna iedere vrouw kotst (wel eens) van die lieve, schattige hormonen (lees: monsters), maar dat betekent nog niet dat je dit moment wilt delen op Faceboek of andere Social Media, toch? Je maakt toch ook geen Selfie wanneer je de laatste poepresten van je aambeien afveegt? En ik ken geen vrouw die tijdens het persen met gekamde haartjes en rode lippenstift gezellig een wijntje aanpakt en, al glimlachend, een sigaret wil opsteken en vraagt om een vuurtje. Tussen de weeën door. Dus dan wil je ook niet op de foto!

Als mijn man mij dat zou flikken, zou ik hem denk ik wel de deur uitzetten. En naar een heel ver land emigreren.

Wat zouden jullie doen?

8 jaar geleden

Hahahaha geweldig, ik denk dat het zo misscchien je relatie vers en grappig houdt? Als je het maar niet met de hele wereld deelt en BEIDE om kan lachen.....

8 jaar geleden

Mijn partner (11 jaar samen) heeft dit gedaan terwijl ik met zuurstof en pompje de weeën wegwerkte. Voelde me echt een walrus op dat moment. Een selfie. Hij breed glimlachend met een Colgate smiley op z'n gezicht. Deze heeft ie niet op sociaal media gezet en we hebben beide ook geen fb of dergelijke. Deze ging naar onze beste vrienden. Ik zag er de humor wel van in. Zo nu en dan halen we nog steeds grappen met elkaar uit. Zie er echt het probleem niet van. Maarrrr.... Als hij het op sociaal media had gezet (zou ik nooit van m verwachten) dan had ik hem de iPhone op laten eten!

8 jaar geleden

Hahahaah wat hilarisch (wat jij deelt en hij niet weet, en het bevallen van de camera). Hahahahahahahaaaa dank je voor het geweldige lach moment!!

8 jaar geleden

Mijn man is niet zo'n fotograaf en heb me nooit druk gemaakt om eventuele foto's die hij tijdens de bevalling zou maken (geen dus). Ik heb voor de zekerheid wel aangegeven dat ik echt geen bevallingsvideo wilde en dat mocht ik maar denken dat hij me zou filmen..... Hij zelf kon gaan bevallen van de camera. Ik ben van mening dat je elkaar moet steunen en niet de ander te kijk moet zetten terwijl die op zijn "zwakst" is door zoiets als een bevalling. Maar dat kan ook voor andere dingen gelden zoals een heftige griep ofzo. Maar door sommige mensen wordt dit gezien als grappig, vindt de partner het ook goed, prima, ieder zijn ding en ieder zijn eigen humor. Maar ik zou mijn man niet publiekelijk te kijk zetten en verwacht van hem dat zelfde respect naar mij toe (wat ik in de watsapp met vriendinnen deel weet hij gelukkig niet)