{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat zou je je partner aandoen?

Je liefste liefde drijft de spot met jouw pijn en ongemak. Wat doe je?

Afbeelding blog 'Wat zou je je partner aandoen?'

Ik mag er eigenlijk niet over meepraten, aangezien ik bevallen ben zonder die XXX van een papa van mijn baby erbij te hebben gehad. 

En toch wil ik er wat over kwijt. Gewoon, omdat het mij opvalt. En omdat het bloed onder mijn nagels ervan begint te borrelen. 

Het leek een nieuwe hype te zijn geworden. Papa's-to-be die zichzelf schaamteloos fotograferen met een kotsende of persende vriendin/vrouw in actie op de achtergrond.

Is dit alleen grappig en gewaagd? Of gaat dit over de afwezigheid van respect voor haar. Het publiceren van zo'n intiem moment. Goed, bijna iedere vrouw kotst (wel eens) van die lieve, schattige hormonen (lees: monsters), maar dat betekent nog niet dat je dit moment wilt delen op Faceboek of andere Social Media, toch? Je maakt toch ook geen Selfie wanneer je de laatste poepresten van je aambeien afveegt? En ik ken geen vrouw die tijdens het persen met gekamde haartjes en rode lippenstift gezellig een wijntje aanpakt en, al glimlachend, een sigaret wil opsteken en vraagt om een vuurtje. Tussen de weeën door. Dus dan wil je ook niet op de foto!

Als mijn man mij dat zou flikken, zou ik hem denk ik wel de deur uitzetten. En naar een heel ver land emigreren.

Wat zouden jullie doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je