{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat word het geslacht van onze derde baby? Jongen of een meisje? Wat maakt het uit!

Wij wachten tot de 20 weken echo tot we er zelf achter gaan komen wat het geslacht van de baby word!

Afbeelding blog 'Wat word het geslacht van onze derde baby? Jongen of een meisje? Wat maakt het uit! '

Toen wij erachter kwamen dat we zwanger waren van ons derde wondertje, was ik blij onwetend en onzeker! Doordat we gestopt waren met de pil maar we niet zwanger werden hadden we na 2 jaar de hoop wel opgegeven we hebben tenslotte twee gezonde jongens!
Ik belde de dokter voor anticonceptie en toen gebeurde het! Zwanger, niet meer aan de foliumzuur aan de alcohol ik had tenslotte al contact gehad met de huisarts dus geen problemen meer met een glaasje wijn.

Wij hebben twee jongens van 3 en 5 jaar, nu verwacht natuurlijk iedereen dat wij een kindje zouden nemen, zoals iedereen dat wel eens zo stom noemt! Want je neemt geen baby maar het is een wonder, dat we dit hebben gedaan in de hoop dat we een meisje krijgen! Nee, absoluut niet ons gezin was nog niet compleet voor ons gevoel en wilde dolgraag een derde kindje. Een jongetje is geweldig, ik zie het aan onze jongens ze zijn zo makkelijk! Mama's kindjes, rustig/druk lief en je hebt er echt geen kind aan!

Nadat we de eerste echo's deelde op social media kwamen de berichten binnen. Gefeliciteerd! Jeetje dat word druk! Kan je dat wel aan een derde? Heb je er wel tijd voor ? En nu hopen op een meisje anders ben je vast teleurgesteld. Dat was niet het enige, er waren heel veel personen die printscreens maakte van onze echo en deze deelde met ons of in bepaalde groepen met de vraag of het een jongen of een meisje word. Wij kregen zelfs berichten, ja we zien het piemeltje! Wat maakt het uit, en tuurlijk wij hebben de keuze gemaakt dit te delen op social media, maar je merkt dat vooral andere zich druk maken of wij een jongetje of meisje krijgen. Je praat over een kindje die nog aan het groeien is, wij zijn al blij als we de 20 weken echo goed doorkomen! Dat is wat nu telt, en voor ons het belangrijkste.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je