{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat voor een commode?

Hebben jullie een echte commode of gewoon een ladekast.

Afbeelding blog 'Wat voor een commode?' Achtergrond blur afbeelding
Voor de babykamer ben ik op zoek naar een commode, die van Quin hebben we jammer genoeg niet meer. Maar ik vraag mij af of ik niet net zo goed een ladekast hiervoor zou kunnen gebruiken. Maar naar wat voor afmetingen kijk je dan? Deze zijn vaak een stuk goedkoper maar volgens mij net zo handig. Zoals de Hemnes kast van Ikea. Wat hebben jullie voor commode?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je