{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat te doen tijdens zwangerschapsverlof?

Vandaag over precies drie maanden wordt ons tweede kindje geboren. De tijd gaat nu echt wel heel snel. Ik wil nog een aantal dingen gaan regelen tijdens de zwangerschapsverlof voordat de baby komt.

Afbeelding blog 'Wat te doen tijdens zwangerschapsverlof? '
Vandaag over precies drie maanden wordt ons tweede kindje geboren. De tijd gaat nu echt wel heel snel. Ik wil nog een aantal dingen gaan regelen tijdens de zwangerschapsverlof voordat de baby komt. Mijn man en ik zijn er bijna uit hoe de baby gaat heten. Wat vonden we het moeilijk om een mooie naam te kiezen. We weten het voor 90% zeker en binnenkort gaan we de keuze echt maken. Verder heb ik van de week twee proefkaartjes aangevraagd voor een leuk geboortekaartje. Ook wil een vriend van ons een geboortekaartje ontwerpen. We hebben eind maart met ze afgesproken. We gaan dan een kaartje kiezen. Het kiezen van het proefkaartje of het kaartje dat een vriend van ons wil ontwerpen. Verder gaan we de kamer van onze dochter de kamer nog opknappen. Zij gaat een nieuwe kamer krijgen. Ik ben erg benieuwd hoe ze dit gaat vinden. We gaan nieuwe gordijnen kopen en een nieuw bed en een nieuwe kast. Je hoort van andere ouders dat een kindje het heel spannend kan vinden om in een nieuw bed te gaan slapen. Ik werk tot eind april, uiterlijk half mei, dus ik heb het nu nog even druk met het afronden van mijn werk. En tijdens mijn verlof wil ik ook rustig aan doen, dus veel slapen en relaxen. Ik zal wel gaan slapen tijdens het middagdutje van mijn dochter. En ik wil nog met wat vriendinnen afspreken, want daar heb ik dan ook de tijd voor. Kortom, voldoende plannen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je