{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat je in ieder geval niet nodig hebt

Waar je nog op kunt besparen.(het is toch crisis hè.....)

Afbeelding blog 'Wat je in ieder geval niet nodig hebt '

Zo leuk om te kopen en krijgen, schoentjes voor de baby. Er zijn eigenlijk 3 categorieën.

1. schoentjes die je niet aankrijgt

2. schoentjes die je wel aankrijgt maar zo weer uitgaan (meestal ongemerkt tijdens een wandeling)

3. aapies slofjes, met leren onderkant, perfect voor ruim het eerste jaar, ze kunnen er ook goed op leren lopen. (wel die met elastiek bij de enkels, in verschillende kleuren verkrijgbaar, zie foto)

Wat ik ook nooit gebruikt heb is de kruik, maar dat komt misschien omdat het in mijn huis gewoon overal lekker warm is.

Het beddengoed waar nog zo'n lakentje onder moet tegen doorlekken heb ik bij de tweede ook in de kast laten liggen. Die kleintjes lekken echt niet door hun luier heen.... Tenzij je ze probeert zindelijk te maken vanaf een paar maanden oud.

Als je het niet erg vindt om tweedehands spullen te kopen, zoek dan naar een rommelmarkt in een wijk waar veel jonge mensen wonen. Of ga naar een grote markt (bijvoorbeeld de IJ-hallen) aan het einde van de dag, dan willen ze echt van hun spullen af. Ik had zelf een bugaboo voor 35 euro, na de wasmachine weer zo goed als nieuw! Zeker voor kindjes tot een jaar of twee worden de kleren zo kort gedragen, dat ze nog voor nieuw door kunnen. Wil je wel alles nieuw, geneer je dan niet en zet gewoon op je geboortekaartje in de kleine lettertjes dat mama gek is op kadobonnen van de H&M of Hema o.i.d. Je zal zien dat je evengoed nog een hoop kadootjes krijgt maar ook een hoop bonnen, en da's lekker shoppen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je