{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat hebben wij ervoor gedaan om de kans op een meisje te vergroten?

De kans op een meisje vergroten, onzin? Wij probeerde het. Misschien is het toeval, maar wij krijgen een meisje!

Afbeelding blog 'Wat hebben wij ervoor gedaan om de kans op een meisje te vergroten?' Achtergrond blur afbeelding

Onze blog over dat we de natuur een handje hebben geholpen werd massaal bekeken! Veel dames die het niet begrepen, maar daarin tegen stroomde mijn mailbox vol met berichten met moeders die stiekem ook graag een meisje zouden willen, en zich afvroegen wat wij er allemaal voor hebben gedaan. Nogmaals wil ik in deze blog niet zeggen dat we niet blij zijn met onze jongens, niet andere dames gewoon een mooi kindje gunnen. Dit heeft niks te maken met het niet gunnen van een babywens, het zijn gewoon wat dingen aanpassen om de kans te vergroten op een bepaald geslacht. Wie droomt er niet van een dochter, waarbij je kan tutten? Of een jongen als je van stoere dingen houd, of droomt over een jongetje?

Zo'n twee jaar geleden begon het weer te kriebelen, zullen we voor een derde gaan? Zijn we compleet? Het voelde nog niet compleet, toen ik zwanger was van onze tweede jongen Jax had ik niet het idee dat dit de laatste keer zou zijn dat ik een baby'tje in mijn buik zou hebben. Dat ik weer kon gaan genieten van een zwangerschap, en me bolle buikje. We hadden de knoop doorgehakt, we stopte met de pil en dan zien we het wel? Ik had al wel vaker facebook groepen gezien met tips om de natuur een handje te helpen. Ik dacht zal ik mij hiervoor aanmelden? Ik was nieuwsgierig, ben me gaan aanmelden en heb alles voor mezelf eens op een rijtje gezet.

Alle tips die ik kon vinden waren eigenlijk helemaal niet zo moeilijk? Ik had mezelf voorgenomen, ik ga me niet aanmelden bij een zogenaamde therapeut die er verstand van heeft en mij een dieet oplegt dat geloofde ik allemaal niet zo. Mijn wens voor een meisje was er, maar niet zo groot dat ik hier geld voor over had.

Op internet heb je zogenaamd meerdere methodes, maar ik ging voor de makkelijke weg zoals supplementen, voeding aanpassen en timing.
Ik slikte 3 soorten supplementen, maar eigenlijk waren dit supplementen die je ook kan slikken als je niet zwanger wilt raken. In een volgende blog zal ik een lijstje plaatsen met supplementen die wij hebben geslikt. Wij samen, manlief slikte ook het mineraal selenium dat is goed voor de vruchtbaarheid van de man. Zaadcellen bevatten een selenoproteïne (eiwit met selenium) dat verantwoordelijk is voor de beweeglijkheid en de structuur van de staart van de zaadcel. Perfect dus, en niet schadelijk!

Bij onze jongens at ik heel veel kalium/zout, aardappels, patat, chips, rode saus en veel brood. Ik ben een dieet gaan volgen op mijn eigen manier om te zorgen dat de ph en kalium waarde wat lager bleef, dit alles heeft te maken met de zuurgraad. Dit kon je natuurlijk controleren of het dieet ook echt werkte doordat me ph waarde ook echt naar beneden ging!
Eigenlijk was dit een dieet wat heel goed uitkwam, want naar mijn idee at ik veel gezonder en zat ik ook lekkerder in mijn vel.
De timing is ook belangrijk, hier zal ik in een volgende blog wat meer over vertellen. Maar gelukkig was het niet zo dat ik er een wekker bij hield of zo, haha gelukkig voel ik altijd mijn eisprong aankomen..

In een volgende blog zal ik wat meer informatie delen betreft de voeding, timing en supplementen.

Wat leuk dat jullie een meisje verwachten!! Ik las deze week jouw verhaal op de Facebook van Mamaplaats en ik heb jou meteen gevolgd omdat ik heel benieuwd was of jullie nu een meisje of een jongen gingen krijgen. Zo leuk dat het een meisje geworden is!! Het is ook mijn grote droom om een dochter te krijgen.

Afbeelding blog 'Wat hebben wij ervoor gedaan om de kans op een meisje te vergroten?'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je