{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat geniet ik toch van jouw trapjes

Is dat de baby, of zijn dat mijn darmen? Hmm het voelde wel als de zogenaamde eerste 'plopjes'....

Afbeelding blog 'Wat geniet ik toch van jouw trapjes' Achtergrond blur afbeelding

Zo begon het bij ongeveer 12 weken geleden, met de twijfelachtige 'plopjes'. Nu met 30 weken zwangerschap is dit wel anders. Je beweegt de gehele dag. En mijn buik neemt soms de meest aparte vormen aan. Vind het zelfs leuk als je tijdens het lopen helemaal naar onder zakt, al laat je me hierdoor wel aardig waggelen. 

Maar wat een bijzondere ervaring is het om de kleine zo goed te voelen. Het neemt ook een hele hoop twijfel bij mij weg nu je zo beweegt. Aan het begin van mijn zwangerschap had ik namelijk erg veel onzekerheden. Bij ieder krampje dacht ik: hoort dit wel? Zal alles wel goed gaan? Misschien toch even de verloskundige bellen? (Hadden jullie dit ook?)

En nu geef jijzelf mij alle bevestiging die ik nodig heb. Je trapt en schopt er lustig op los. Ik geniet van iedere beweging, alleen zou je mijn maag en longen best met rust mogen laten ;)

Nog 10 weken en dan mogen we je ontmoeten kleine man! Ondanks dat ik niet kan wachten, vind ik het enorm bijzonder dit met jou te mogen delen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je