{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat gaat de tijd toch snel! 12 weken zijn onze kindjes

En dan besef je ineens dat het al 3 maanden geleden is dat je bevallen bent! Voor mij gevoel was het gisteren dat ik in het ziekenhuis lag.

Afbeelding blog 'Wat gaat de tijd toch snel! 12 weken zijn onze kindjes ' Achtergrond blur afbeelding

12 weken verder zijn we ondertussen wow wat vliegt de tijd. Ergens ben ik natuurlijk heel blij dat het zo goed gaat met onze kids maar het gaat me allemaal veeeeelste snel ( snik snik) hihi. Als ik dan na ga dat we vorig jaar rond deze tijd nog met z'n 2 en waren en nu precies 1 jaar later hebben we een heel lief meisje en jongentje die zo vrolijk zijn je laten lachen en stralen dan moet ik mezelf ff knijpen en me goed realiseren dat dit onze kinderen zijn. Waar wij al 3 maandjes trotse mama en papa van zijn. Ik geniet van elk moment met deze 2 schatjes want voor je het weet zijn ze heeeeeeeeeeel groot pffff moet er nog niet aan denken (snik snik)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je